apr 03 2011

Geen subsidie, Geen grasmaaiers

Publicatie van at 21:52 in Bijzonder

Naar aanleiding van mijn artikel over Nieuwe methode grasmaaien op Terlet heb ik een aantal reacties gehad.

70 ton maaisel

De eerste reactie: Ik heb gehoord dat er 70 ton maaisel per jaar van terlet afkomt…
Dat zou best kunnen kloppen. Maar door nu dagelijks te maaien is het maaisel klein en composteert het van zelf. Dat probleem bekijken we na 1 april wel, was mijn antwoord!

Vroeger hebben we er ook naar gekeken….

Een van de mooiste reactie was van een oud medewerker van Terlet. Naar zulke systemen hebben we vroeger ook gekeken, maar toen kon je ze slecht opladen. Het is dat ik vrijdag op vakantie ben, anders kom ik naar de demo kijken… Blijft maar lekker op je vakantie adres, want vrijdag is het …..

Niet in de gaten…

Gelukkig zijn er ook vliegers die het niet in de gaten hebben gehad dat “a.s. vrijdag” (in het artikel) 1 april was en reageerden dus niet. Voor mij is de opdracht dan geslaagd. Er zijn natuurlijk ook vliegers die direct mailen dat ze best weten dat “a.s. vrijdag” 1 april is.

Meer dan 5oo bezoeker !

In totaal heeft deze post toch meer dan 500 bezoekers gekregen. Mede door een post op segelflug.de, waar mijn collega vliegers van SFG voor hebben gezorgd.

Geen subsidie

Voor deze grap is geen subsidie verkregen, dus dit jaar geen grasmaaiers!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply