mei 27 2008

Over ons

Publicatie van

De “Thermiekfabriek” is gestart in 2006 met als doel de passie voor het zweefvliegen te delen met collega ondernemers. Dit kan in de vorm van een bedrijfsevenement met zweefvliegen of het maken van een luchtopname voor een jubileum of feest voor een ondernemer.

 

In 2006 is Peter begonnen met zijn jongensdroom te realiseren door zweefvliegles te nemen.
En wel met een versnelde opleiding, 5 uur motorzweven en 30 lierstarts, bij st. Zweefvliegers Terlet.
Door regelmatig te vliegen en veel te lezen is Peter er in geslaagd om in oktober 2007 zijn brevet (Glider Pilot License (GPL) te behalen. In november 2007 kwam de sleep aantekening erbij!

Tijdens mijn eigen zweefvliegopleiding heb ik kleine kaartjes gemaakt om de theorie en praktijk van het zweefvliegen goed in me op te nemen. Dit heeft me enorm geholpen om binnen 2 jaar te slagen voor met brevet!

In opdracht van zweefvliegclub “st Zweefvliegers Terlet” heb ik instructiekaartjes gemaakt, die gebruikt worden voor het geven van “last minute” instructie op het veld. Door het maken van deze producten willen we collega vliegers en zweefvliegclubs ondersteunen met educatief materiaal bij het zweefvliegen.

In 2022 heeft de thermiekfabriek een “doorstart” gemaakt, na een pauze van 3 jaar. Door rugklachten gestopt, maar weer gestart omdat ik het zweefvliegen mis. Ik organiseer geen evenementen meer.

No responses yet

Comments are closed at this time.

Trackback URI |