apr 03 2012

Booklet – Gap Tallard voor Martin Kroke

Publicatie van at 19:55 in Bergvliegen

Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan de eerste order van booklets voor 2012. Dit jaar heb ik het printen uitbesteed aan een drukkerij, wat de kwaliteit ten goede komt.Dit keer zijn de booklets voor Martin Kroke, die vanaf het vliegveld Gap-Tallard bergvliegtrainingen verzorgd. Martin heeft ook een aantal vliegtuigen in de verhuurd, waaronder een Arcus-E en een DG800b. Tevens zijn er een aantal mogelijkheden voor een vakantie huis te huren. Dit is op zijn website terug te vinden.

Wingsuite versus Glider

Martin heeft meegeholpen met een promo film over Wingsuite versus Glider, ook wel het spel van het glijgetal (2.5 !) genoemd. Deze film werd gesponsord door o.a Red Bull.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply