mrt 15 2008

Kaarten

Publicatie van at 13:01 in Producten

Tijdens mijn opleiding kreeg ik zwart-wit kopieen van de rijrouten, de startbanen en de sectoren.
Voor mijn zweefvliegclub wilde ik er mooie kleuren kaarten van maken. Deze kaarten zijn initieel gemaakt voor het informatiebord, dat in de hal hangt op Terlet. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de informatie balie van st. Zweefvliegers Terlet. De kaarten worden tegen kostprijs verkocht.

Terlet Rijroutes
Op Terlet zijn meerdere landingsbanen in gebruik. Deze staan allen vermeld op deze kaart. Tevens staan de bijbehorende rijroutes getoond, zodat men kan zien hoe een bepaalde landingsbaan bereikt kan worden.





– Kleuren afdruk A4 – € 2,00
– Kleuren afdruk A4, gelamineerd – € 4,00


Terlet Sectoren
Terlet ligt binnen de “Controle Zone (CTR)” van Deelen. Daarnaast zijn er op vliegveld Terlet ook een aantal sectoren (A t/m D) te onderkennen. De “Danger Area 61” (EHD61) is terug te vinden in sector “Terlet-D”. Als zweefvlieger kun je met deze kaart de markante punten leren (vliegen). Zeker van belang als een bepaalde sector gesloten is!

Tevens zijn de hoogtewin gebieden (H1 en H2) te vinden, die gebruikt worden voor het winnen van hoogte met “Touring Motor Glider” (TMG) of bij sleepvlucht combinatie.

Ook zijn de belangrijk gegevens van de ICAO kaart overgenomen, zoals TMA-B / TMA-D / TMA-D en de “uitzonderingen” (notes), zodat deze kaart optimaal gebruikt kan worden bij het geven instructie op Terlet.




– Kleuren afdruk A4 – € 2,00
– Kleuren afdruk A4, gelamineerd – € 4,00


 

Terlet Circuits
Er zijn meer dan 10 mogelijke banen op Terlet, die gebruikt kunnen worden. Op Terlet wordt er meestal ook door meerdere zweefvliegclubs op dezelfde dag gevlogen.

Op deze kaart, verdeelt in de 4 mogelijke baan combinaties, is weergegeven hoe men het circuit vliegt op een bepaalde baan.





– Kleuren afdruk A4 – € 2,00
– Kleuren afdruk A4, gelamineerd – € 4,00

Reacties uitgeschakeld voor Kaarten

Comments are closed at this time.